Nou curs, noves incorporacions

Aquest curs hem de celebrar l’arribada de noves cantaires a qui donem des d’aquí la benvinguda: l’Adelaida, l’Eli, l’Emma i la Karen.

Amb la mateixa alegria celebrem la reincorporació de la Blanca, la Begonya, la Marta i la Mila, dames estimades que per diverses raons s’havien pres un temps d’espera.

Hem plantejat a les quatre noves dames aquestes tres preguntes:

  1. Com vas conéixer Cordedama?
  2. Què et va agradar del que et van dir/vas llegir?
  3. Un cop dins quina ha estat la teva impressió?

i aquestes han estat les seves més que amables respostes:

“Vaig conéixer Cordedama fent recerca per internet. Tenia ganes d’anar a un Cor i no volia que fos de música clàssica. Vaig mirar quines opcions hi havia a Sant Cugat i vaig trobar la vostra pàgina web. Em va agradar el que deia i de fet vaig anar a mirar els vídeos a Youtube i vaig pensar que m’agradaria provar-lo.

Jo crec que em va agradar el to com estava escrita la pàgina web, era molt engrescador. I així en particular del cor, el fet que el repertori fos variat. Em va intrigar el fet que fóssiu només mares i diria que en general és que el to era simpàtic. Després, el vídeo aquell que vàreu fer del confinament, aquell en què cadascuna canta des de casa, també em va agradar molt.

La impressió ha sigut boníssima. Em sembla un grup molt eixerit. El repertori és maquíssim, m’agrada molt. Hi ha molt bon ambient i, la veritat, tinc ganes d’anar-hi cada diverdres perquè m’ho passo molt bé.”

“Feia anys que tenia la idea d’apuntarme a una coral. De petita i d’adolescent cantava en una coral, i a la universitat vem muntar amb uns amics un petit grup de gospel. Cantar m’ha agradat sempre (a la dutxa i al cotxe canto sempre que em deixen..) i la meva familia és molt de cantar també. Com deia, feia temps que volia tornar a cantar, però durant uns anys, entre la feina, els nens petits, etc.. no veia com em podia organitzar.

Jo he conegut Cordedama per l’ Emma. A principis de Setembre d’aquest any ella va estar buscant, mirant corals a st cugat, i fins que un dia va provar cordedama. Em va dir que li va agradar, així que vaig venir a provar un dia. Em va encantar.

M’agrada el repertori de cançons, m’agrada haver conegut un grup tant maco i simpàtic de dones que gaudeixent cantant, m’agrada l’ambient i el bon humor, m’encanta com ens porta i ens ensenya el Ferran: ho fa molt amè, molt didàctic i té molta gràcia. L’assaig dels divendres se’m passa volant i ho gaudeixo moltíssim. Estic encantada amb la coral i amb el grup de dones tant fantàstic que he conegut!!!”

“Me enteré del coro Cordedama, buscando a través de internet.

Al visualizar la página web de Aula de So, me llamaron la atención las imágenes. El poder ver las diferentes aulas, grupos de trabajo y ambiente  que hay en la academia. Poder ver lo moderno de Cordedama, eso me gustó. Finalmente me decidí a asistir al coro, tras haber hablado por teléfono con la asistente (Montse), quien puso empeño en orientarme hacia lo que yo buscaba.

Al llegar al coro, mi impresión ha sido buena. Hay un ambiente alegre, moderno y profesional.”

“Vaig conèixer Cordedama en un recital de Nadal a l’escola Victoria dels Angels. Jo hi participava amb una coral petita que cantava nadales tradicionals a una sola veu. Cordedama va cantar després de nosaltres, em va sorprendre el seu caràcter tan femení i el repertori ben treballat a diferents veus. Un cor molt diferent al que jo coneixia. Després del confinament i amb la nostàlgia d’aquells temps vaig decidir provar la nova experiència. I ara sóc aqui, amb vosaltres, molt contenta de participar hi .

M’encanten els assajos , els gaudeixo com una reunió  d’amigues on la música ens lliga a través d’un vincle màgic.

Moltes gràcies per acollir- me Dames.”

No són totes elles un amor? Estem d’acord en la naturalesa màgica del vincle de la música que ens lliga.

Hem celebrat la fi del trimestre amb un tastet de cava i uns bombons, com podeu veure a la imatge del moment del brindis que il·lustra aquest post, i li hem cantat al nostre director un Mele Kamikimaka per desitjar-li un Bon Nadal.

Us deixem aquesta nadala, el Mele Kalikimaka que vàrem cantar al desembre del 2019, quan encara es podia cantar sense mascareta:

Ens retrobem al 2022 amb nous reptes.

Nota: els separadors de text són gentilesa de rawpixel.com – www.freepik.es