10 anys cantant amb en Ferran Campabadal

El passat dia 4 de juny tota l’escola Aula de So va actuar a l’Auditori de Sant Cugat en un concert solidari per la ONG Petits Músics del Món sota el lema “L’educació, un dret per a tothom”.

Cordedama, com a formació de l’escola, va participar en el concert i va sorprendre el públic i en particular el nostre director, Ferran Campabadal, amb un reconeixement públic per la seva tasca al davant del cor durant 10 anys.

A continuació el vídeo de l’emotiu moment:

La Dora és qui va composar i llegir aquest text, que copsa el sentit d’aquest camí que transitem plegats director i cantaires:

“Bona nit. Avui volem celebrar amb tots vosaltres que en Ferran fa 10 anys que és director de Cordedama.

En Ferran sap molt de música, sens dubte, però sobretot sap com treure el millor partit de totes nosaltres. Ell diu que no li agrada dirigir, però indubtablement ho fa. Ho fa amb sentit del humor (exagerant el que fem malament perquè ens quedi clar), destacant el que fem bé, amb calidesa, amb passió, intentant que cada cançó sigui viscuda amb intensitat… No sempre ho posem fàcil, ja que hem de dir que no som un grup gaire disciplinat, però ell hi posa moooooolta paciència. Sabem que si ens equivoquem “no passa res”, la propera vegada ja ho farem millor i podem riure dels nostres errors (de fet, riem molt) i això ens fa sentir més segures i gaudir de cantar i compartir, a més a més d’aprendre.

En els últims anys hem fet algunes sortides de cap de setmana, anant a cantar allà a on ens han volgut escoltar. Això ens ha permès compartir petits trossets de vida i conèixer-nos amb més profunditat, la qual cosa ens ha portat a descobrir un Ferran divertit, emotiu, afectuós, reflexiu, profund i entranyable.

Dir, doncs que, per tot plegat, és un plaer cantar a Cordedama i un plaer sentir-se ben acompanyades per algú que no tan sols és un bon professional de la música, sinó per sobre de tot una gran persona que continua aprenent de la vida i amb la vida. Ell sap que l’estimem i sap del nostre agraïment, però avui ho volem dir aquí alt i fort. I ho farem dedicant-li una cançó que l’hem fet molt nostra: Country Roads.”

Dora

Més tard, vàrem tenir la nostra celebració privada d’aquests primers 10 anys. I que en siguin molts més!