Cordedama a Baltarga – 2023

El 17 de Setembre, el Cordedama va viatjar a Baltarga convidades per Ana Carbonell, ex-cantaire i veïna d’aquesta localitat per participar en els actes de la Festa Major d’aquesta bonica població ceretana.

En aquesta sortida vàrem experimentar una nova experiència de mobilitat: contractar un autocar. Això ens va permetre arribar relaxades i amb el planeta una mica més protegit que si haguéssim optat pel cotxe privat.

Vàrem iniciar el nostre concert a l’esglèsia de Sant Andreu amb el nostre ja tradicional “Noyana”, cançó africana la lletra de la qual significa que ens tornarem a trobar allà al cel.

Us deixem com a mostra del concert un fragment de la cançó “You’ve got a friend” de Carole King. Estigueu atents al nostre canal de Youtube, on anirem penjant més cançons.

Com ja tenim per costum, vàrem acabar el concert cantant el nostre gairebé himne “Country roads”, tot observant que a algunes persones del públic se’ls bellugaven els peus tot seguint el ritme. Ummm!

Tot seguit, la comissió organitzadora dels actes ens va convidar a participar del tradicional Aperitiu de Festa Major. En acabar, ens van proposar que cantéssim altre cop “Country roads” i el grup Cerdanya Country ballaria la cançó. Dit i fet. No només això, ens van ensenyar a ballar-lo!

Després d’una classe magistral, aquest va ser el resultat d’uns bons mestres i unes alumnes aplicades:

I ara un deixem un recull de fotografies, record d’una jornada inoblidable, plena de cants i rialles (que d’això es tracta):