Cordedama a Cascais – 2018

Els dies 26 i 27 de maig de 2018 Cordedama ha tingut el privilegi de viatjar a Cascais, convidat per la Coral Vozes do Estoril, a participar e el “Encontro Internacional de Coros” organitzada per aquest cor portuguès.

Mai abans haviem viatjat fora de Catalunya per cantar, tal com va explicar el nostre director Ferran Campabadal.

Han estat dos dies intensos on hi va hagut temps per a tot: workshops, turisme, concerts i àpats comunitaris amb els altres cors convidats.

Cordedama ha actuat en dos concerts, un primer a la Casa das Histórias Paula Rego de Cascais i un segon a l’auditório do Colégio Maristas em Carcavelos, compartint escenari amb els següents cors:

  • Vozes do Estoril
  • Coral Polifónica de Agolada – Galiza
  • Vozes do Campo Branco Cascais
  • Banda Filarmónica Alvidense

Hn estat dos dies intensos que recordarem amb molt carinyo, gràcies especialment a les atencions de Coral Vozes do Estoril i al seu coordinador, João Cobao, sobretot per haver cregut i confiat en nosaltres sense conéixer-nos!

Aqui teniu el video del segon concert, celebrat a l’auditório do Colégio Maristas em Carcavelos. Podeu veure i sentir l’actuació de Cordedama en el minut 6:20 i després, en el minut 42:00 comença el cant comú.

Un cop acabada l’estada, en João Cobao ens va demanar resumir en unes paraules què havia estat la trobada per a nosaltres. Aquest és el resultat:

CALIDESA, ACOLLIDA, GENEROSITAT, ENERGIA, SENSIBILITAT, VINCLES, EMPATIA, ALEGRIA, DELICADESA, AMISTAT, HARMONIA, DESCOBRIMENT, FRATERNITAT, INSPIRACIÓ, SIMPATIA, DIVERSIÓ, COMPARTIR, COMPLICITAT, MUSICALITAT

Finalment us deixem unes imatges com a resum visual i emocional de la nostra primera sortida internacional: