Nadal 2020

Arribem a la fi d’aquest any 2020 tan estrany i que tants estralls ha causat amb la voluntat ferma de seguir cantant i fer realitat la dita “qui canta els mals espanta”.

L’inici de curs ha estat complicat. Ben d’hora han tornat les restriccions als assajos i el nostre projecte de tornar a cantar a Capmany al mes d’octubre ha hagut de posposar-se. Seria la nostra segona visita a aquesta vila, després del concert que vàrem oferir al Celler Arché Pagès l’any 2016 (veure Primera sortida de Cordedama a l’Alt l’Empordà) . De tota manera hem començat a assajar la sardana “Aires de Capmany”, doncs l’esperança és l’últim que es perd.

Pendents de la corba de la segona onada hem renunciat al tradicional concert nadalenc i gràcies a l’amable invitació del Mercat de Torreblanca, el dia 5 de desembre hem pogut cantar a les seves instal·lacions unes cançons del nostre repertori amb el mercat tancat i sense públic, igual que els jugadors de futbol que en aquests temps es veuen obligats a jugar en estadis buits.

Que no falti l’alegria en aquestes festes! Us deixem el vídeo del “mini-concert al mercat” amb l’esperança de que el 2021, amb l’arribada de les vacunes, tinguem l’oportunitat de viatjar, cantar sense traves i riure (això darrer ja ho fem).

Bones festes a tothom!