Primer assaig presencial del 2021 amb sorpresa

Ahir divendres 29 de gener vàrem fer el primer assaig presencial de l’any 2021. Realment ens va fer molt felices poder retrobar-nos cantaires i director. Algunes cantaires varen preferir extremar les precaucions i seguir l’assaig des de casa tot utilitzant zoom (sort en tenim de la tecnologia).

La qüestió és que Cordedama es posa en marxa. Armades amb mascaretes, distància, mans netes i ventilació reprenem els assajos pel concert de Capmany, què es celebrarà tant bon punt els déus ens siguin propicis. Cal tenir paciència i aquesta pandèmia ens permet cultivar aquesta virtut abastament.

En iniciar l’assaig, la Montse ens va sorprendre amb la lectura d’un poema escrit per ella mateixa que diu així:

Entres en mi
i el jo dubtós i dispers
em mira,
sense retrets, sense preguntes.

Entres en mi
i els meus dos jo
es perden en tu,
ballen plegats.

Entres en mi
i surto de mi,
em ballen els peus que no tinc,
els peus que em fan volar.

Entres en mi
i em reconec en tu,
música…

Montse

Un regal molt especial per començar l’any. I aqui una imatge del màgic moment de la lectura del poema.

La Montse llegint el seu poema